11. - 17. AUG 2024
Påmeldingen til Oslojazz Ung-Workshop 2023 er åpen!

Påmeldingen til Oslojazz Ung-Workshop 2023 er åpen!

Bli med på årets kuleste workshop

Uken før Oslo Jazzfestival kan barn og ungdom i alderen 8 til 16 år utforske jazzsjangeren i samspill med jevnaldrende og under tett oppfølging av profesjonelle musikere og pedagoger. Oslojazz Ung-workshop er åpent for alle som spiller et instrument og er nysgjerrig på jazz og improvisasjon.

Odd André Elveland fra Improbasen tilrettelegger det faglige opplegget slik at de yngste deltagerne fokuserer på tradisjonell jazz med innslag av improvisasjon, mens de eldre og mer erfarne får bryne seg på friere jazz. Deltagerne fordeles i ensembler, og følges opp av instruktører som mestrer stilretningen og instrumentet til de enkelte deltagerne.

NB: Grunnet begrenset antall plasser, samt behov for god balanse av ulike instrumenter er det ikke alle søkere som kan få plass. Vi anbefaler derfor å søke tidlig.

Deltagerne fremfører det de har lært på minifestivalen Kids in Jazz, som arrangeres i regi av Improbasen. Datoer og spillesteder annonseres senere.

Datoer og sted: Deltakerne i alderen 8-12 år har workshop: 7.-9. august, og deltakerne fra alderen 13-16 har workshop: 10.-12. august.
Alle deltakerne får være med å spille på konserter på festivalen Kids in Jazz som foregår i Oslo mellom 10. og 15. august. www.kidsinjazz.com

Kursavgift: Kr 890,- inkludert workshop, Kids in Jazz og materiell.

Søknadsfrist: Søknadsskjema finner du HER. Løpende påmelding, førstemann til mølla!

Spørsmål om det faglige innholdet og andre praktiske spørsmål: oddandre@msn.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev vil du motta regelmessige oppdateringer om artist-bekreftelser, programendringer, og annen relevant informasjon og nyheter.
<Tilbake