11. - 17. AUG 2024
Oslojazz Ung-Workshop

Oslojazz Ung-Workshop

Uken før Oslo Jazzfestival kan barn og ungdom i alderen 8 til 16 år utforske jazzsjangeren i samspill med jevnaldrende og under tett oppfølging av profesjonelle musikere og pedagoger. Oslojazz Ung-workshop er åpent for alle som spiller et instrument og er nysgjerrig på jazz og improvisasjon.

Odd André Elveland fra Improbasen tilrettelegger det faglige opplegget slik at de yngste deltagerne fokuserer på tradisjonell jazz med innslag av improvisasjon, mens de eldre og mer erfarne får bryne seg på friere jazz. Deltagerne fordeles i ensembler, og følges opp av instruktører som mestrer stilretningen og instrumentet til de enkelte deltagerne.

NB: Grunnet begrenset antall plasser, samt behov for god balanse av ulike instrumenter er det ikke alle søkere som kan få plass. Vi anbefaler derfor å søke tidlig.

Deltagerne fremfører det de har lært på minifestivalen Kids in Jazz, som arrangeres i regi av Improbasen. Datoer og spillesteder annonseres senere.

Datoer og sted: Deltakerne i alderen 8-12 år har workshop: 5.-7. august, og deltakerne fra alderen 13-16 har workshop: 8.-10. august. Begge gruppene har workshop på Norges Musikkhøgskole.

Alle deltakerne får være med å spille på konserter på festivalen Kids in Jazz som foregår i Oslo mellom 8. og 13. august. www.kidsinjazz.com

Kursavgift: Kr 890,- inkludert workshop, Kids in Jazz og materiell.

Søknadsfrist: Søknadsskjema finner du HER. Løpende påmelding, førstemann til mølla!

Spørsmål?: Om det faglige innholdet og andre praktiske spørsmål: jenny@improbasen.no

<Tilbake