11. - 17. AUG 2024
Oslojazz 2023 x MUNCH

Oslojazz 2023 x MUNCH

I år kan publikum oppleve seks konserter på MUNCH gjennom hele festivaluka.

Psssst! Trykk på overskriftene for mer info og billetter.


SKATTEN FRÅ FINNSKOGEN OG JON FOSSES DIKT
Sinikka Langeland er ein av dei fremste folkemusikarane i landet, og blir kjenneteikna ved den sterke og uttrykksfulle songstemma si og raffinerte kantelespel. Kantelen lyder nesten som eit orkester i seg sjølv og saman med dei veletablerte ECM-musikarane, gir Sinikka Langeland oss ein konsert inspirert av Jon Fosse sine tidlause vestlandslandskap i vind, sol, hav og himmel.

ET MUSIKALSK FRIMINUTT
Trioen GURLS har siden 2013 vært saksofonist Hanna Paulsberg og bassist Ellen Andrea Wangs svært populære musikalske friminutt. Til dette prosjektet med Trondheim Jazzorkester har de fått med seg Marianna Sangita på vokal, som vi kjenner fra bandet Broen. Nå er disse fantastiske musikerne med GURLS klare for Oslojazz!

EN BRITISK SAKSOFONLEGENDE
Den britiske saksofonisten, bassklarinettisten og komponisten John Surman spiller i Festsalen og har denne kvelden med seg Rob Luft på gitar, Rob Waring på vibrafon og Thomas Strønen på trommer. Words Unspoken er en fortsettelse av idéene som oppstod fra musikken, som ble skapt til hans album Invisible Threads fra 2018 med Nelson Ayres og Rob Waring. Denne konserten bør du ikke gå glipp av!

EN SPIRITUELL ERKLÆRING
I denne nye kvintetten har Dave Douglas og trommelegenden Joey Baron samlet en ung gjeng bestående av Nick Dunston på bass, som spesielt skiller seg ut som del av Mary Halvorsens Amaryllis ensemble; den polske pianisten Marta Warelis, som tillegger ensemblet klassisk avantgarde og får sounden til å glitre; og ikke minst James Brandon Lewis, saksofonisten med unge fingre men gammel sjel. Sammen begir de seg ut på Douglas’ komposisjoner.

Oppdag flere konserter og les mer om alle artistene her: FESTIVALPROGRAM

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev vil du motta regelmessige oppdateringer om artist-bekreftelser, programendringer, og annen relevant informasjon og nyheter.
<Tilbake